Cases

KekMama

KekMama was ontwikkeld in Drupal. De nieuwe eigenaar Kompas Publishing gaf ons de opdracht om de website op maat te herbouwen in WordPress om zowel de SEO als beheersbaarheid te verbeteren.
Bekijk case

ITDS

Ontwikkel en nieuwe WordPress website, gekoppeld aan recruitmentsoftware Bullhorn.
Bekijk case

Talent&Pro

Ontwikkel en nieuwe sterk vindbare WordPress website, gekoppeld aan recruitmentsoftware Connexys.
Bekijk case

Jopenbier

Ontwikkel een nieuwe website die zich richt op het vergroten van marktaandeel voor Jopenbier binnen de totale biermarkt in Nederland. Binnen de nieuwe huisstijl en voorzien van een uitgebreide webshop.
Bekijk case

TMI

Ontwikkel een maatwerk WordPress website die naadloos is geïntegreerd met onze bedrijfssoftware Mysolution / Salesforce.
Bekijk case

Intercel

Bouw onze Magento website om naar een WordPress website met een sterke focus op vindbaarheid. Maak de website meertalig zodat we ons afzetgebied kunnen vergroten.
Bekijk case

123Sierbestrating

123Sierbestrating vroeg ons de bestaande webshop door te ontwikkelen om klanten nog beter te kunnen adviseren in hun keuze voor tuinbestrating en inrichting.
Bekijk case

Plastimed

Zorg ervoor dat de oude webshop wordt omgebouwd in een overzichtelijke shop waar de producten duidelijk naar voren komen. Zowel aan de voorkant als de achterkant.
Bekijk case

Uiltje Brewing Co.

Bouw een maatwerk webshop in WordPress die de huidige webshop in Lightspeed vervangt. Lightspeed biedt te weinig opties voor brandig en uiltje brewing Co. loopt tegen de randen van de software aan.
Bekijk case

Surfana

Een nieuwe , gebruiksvriendelijke en inspirerende website, vol met SEO-techniek, snel en flexibel in beheer.
Bekijk case

Cobraspen Vastgoed

Bouw een website die een compleet overzicht geeft van al onze panden. De site dient als leadgenerator voor al ons vastgoed. De nieuwe huisstijl van Cobraspen dient als basis voor het design.
Bekijk case