Perla kantoorinrichting

Een nieuwe, frisse en inspirerende website, uitstekend vindbaar, snel en flexibel in beheer.

De opdracht

Perla Kantoorinrichting werkt vol passie voor hun vak met een fijn team van professionals.

” Gezamenlijk met onze klanten bereiken wij steeds weer ons doel Het realiseren van een fijne werkomgeving. Want uiteindelijk zoeken we allemaal naar een stukje werkgeluk. Dat gevoel is namelijk niet te vinden in een saai kantoor. Interieur gaat bij ons om meer dan alleen het neerzetten van tafels en stoelen. Goede kantoorinrichting gaat namelijk over de juiste balans tussen de mens en zijn werkomgeving.”

Bekijk hier de website van Perla Kantoorinrichting

Frisse look, Sturdy techniek

De oude website van Perla kantoorinrichting was ontwikkeld in een commercieel standaard WordPressthema. Dat leverde de klant de nodige beperkingen op in het beheer en prestaties van de website. Naast een nieuw design met een frisse, moderne uitstraling, hebben we de website ontwikkeld in ons maatwerk thema Sturdy Skeleton. Daarmee is de website eenvoudig te beheren en scoort die vele malen beter in de Google Core Web Vitals.

Sturdy Frame is het resultaat van jaren ontwikkeling waarin we al onze kennis met betrekking tot SEO-techniek, gebruiksvriendelijkheid en front-end techniek hebben toegepast. Sturdy Frame is gebaseerd op bloktemplates in plaats van pagina templates. Dat geeft de contentbeheerder uitvoerige vrijheid om pagina’s samen te stellen en aan te passen. Door het selecteren en slepen van blokken in de back-end van de website is het eenvoudig om rijke, dynamische en aantrekkelijke pagina’s te maken.

Onwtikkeling nieuwe perlakantoor.nl

Jij, Ruben Visser, Sturdy
Jij
@Ruben, kan jij vertellen waarom je voor Sturdy Digital koos om je website te laten ontwikkelen?
Ruben Visser, Perla Kantoorinrichting
Zeker. Sturdy onderhoudt al een aantal jaren onze vorige website. We zijn erg tevreden over de service, kennis en kunde van Sturdy dus vroegen we hen onze nieuwe website ook te ontwikkelen.
Sturdy
Dat gaf ons de kans om de website op te bouwen in ons Sturdy frame binnen WordPress. Daarmee wordt de site gelijk naar een hoger level getild.
Jij
Dus het maatwerkthema van Sturdy Digital levert veel betere prestaties dan een standaard WordPress theme?
Ruben Visser, Perla Kantoorinrichting
Ja. En bovendien is het aanpassen van content veel eenvoudiger. De site is dynamisch opgebouwd, content plaatsen en aanpassen gaat veel sneller en beter dan in het vorige systeem.
Ruben Visser, Perla Kantoorinrichting
Sturdy heeft overigens niet alleen sterke techniek geleverd, ook het prachtige nieuwe design komt van Sturdy. Daar zijn erg happy mee!
Jij
Zou je mij ook aanbevelen om Sturdy in te schakelen voor mijn website?
Ruben Visser, Perla Kantoorinrichting
Zeker. Bel Sturdy voor een kennismaking, ik weet zeker dat ze je goed zullen helpen.
Sturdy
Bel me maar zodra het je uitkomt, ik denk graag met je mee! 023 - 534 8040