Onderhoud

Je website is gebouwd in WordPress. Gefeliciteerd! Dan is je site gebouwd in een van de mooiste content management systemen. Ruim 43% van alle websites wereldwijd is gebouwd in WordPress en dat is niet voor niets. De software is zeer gebruiksvriendelijk, kent een fantastisch ecosysteem van vrijwilligers en professionals. Maar bovenal is het heel veelzijdig.

Zoals zoveel technische systemen is WordPress ook onderhoudsbehoeftig. En onderhoud is lastiger dan het lijkt. Natuurlijk kan je zelf je eigen WordPress site updaten, daar schuilen echter risico’s in. Wij bieden onze klanten een WordPress onderhoudscontract aan. Dat biedt rust en zekerheid. Een professional ontfermt zich immers over de website.

Beurten en APK

Vergelijk het maar met je auto. Je rijdt er dagelijks in en in principe is er, op een lekke band na, nooit wat mee aan de hand. Een van de redenen waarom de auto goed blijft rijden, is omdat je hem regelmatig laat onderhouden. Kleine en grote beurten zorgen ervoor dat je niet zonder olie komt te staan en dat de V-snaar af en toe wordt vervangen. Zo voorkom je problemen voordat ze ontstaan.

Dit kan je vergelijken met het updaten van je website. Door onderdelen te vernieuwen of te vervangen worden ook hier potentiële problemen verholpen voordat ze ontstaan.

Tijdens de APK wordt gecheckt of de auto nog veilig is. Banden, gordels, verlichting, remmen, worden allemaal gecheckt. Websites hebben een voordeel t.o.v. (de huidige) auto’s. Ze kunnen ‘praten’. Ze vertellen ons wanneer er iets niet goed is. Tenminste, als ze daarvoor zijn uitgerust. Op die manier is goed bij te houden of er iets mis is met de site zodat er moet worden ingegrepen.

Sturdy onderhoud

Sturdy Digital biedt een technisch onderhoudscontract aan waarbij alle relevante (veiligheids)updates worden geïnstalleerd. Ons onderhoudssysteem controleert doorlopend of de website kwetsbaarheden bevat. En elke dag wordt ons onderhoudssysteem gecheckt door een van onze programmeurs. Indien een van onze websites een kwetsbaarheid bevat, wordt die binnen enkele dagen geüpdatet. Zo blijft de website veilig en stabiel. Periodiek worden ook de functionele updates van WordPress doorgevoerd.

Wij werken onder andere voor