Webdesign

De nieuw te ontwikkelen website moet aansluiten op de huisstijl, prettig en intuïtief te bedienen zijn en goed converteren. Een sterk webdesign is daarom meer dan een mooi plaatje, in het design komt al het denkwerk samen.

Jouw online gezicht

In deze fase krijgen de wireframes de identiteit van jouw bedrijf aangemeten. We gebruiken uiteraard de aangeleverde elementen vanuit de huisstijl en vullen deze aan waar van toepassing. In tegenstelling tot een grafisch design, dient een webdesign bediend te kunnen worden. Dit wordt immers de interface tussen de bezoeker en jouw bedrijf.

Een goed ontworpen website trekt niet alleen bezoekers aan, maar verbetert ook hun ervaring en helpt de doelen van de website te bereiken, of het nu gaat om het verkopen van producten, het verstrekken van informatie of het promoten van een merk.

Bij het opzetten van een design gaan we aan de slag met lettertypen, kleurenschema’s en visuele elementen. We zorgen ervoor dat deze samen een aantrekkelijk geheel vormen en zijn in staat om middels vorm, grootte en kleur de elementen zo vorm te geven dat de bezoeker direct ziet waar hij moet zijn. Een goed design wordt vaak door de  bezoeker herkend als een website die makkelijk te bedienen is.

Als het design klaar en akkoord is, start de ontwikkeling van de website.

Wij werken onder andere voor