Ontwikkeling

In deze fase gaat de beer los. Alle uitgangspunten zijn vastgelegd en in design uitgewerkt. Alle input is geleverd. Now it’s showtime voor Sturdy!

Wij ontwikkelen maatwerk websites in WordPress. Dat wil zeggen dat we de definitie van de site zoals die eerder is vastgelegd gaan ontwikkelen. Niet meer en ook niet minder. ‘Slanke’ code dus die precies dat doet wat de bedoeling is. Het resultaat is een zeer SEO-vriendelijke en snel ladende website. Middels deze techniek behaalden we eerder regelmatig succes in termen van snelheid en vindbaarheid. En dat gecombineerd met zeer gebruiksvriendelijk beheer.

Front-end: alles wat je ziet

Front-end development houdt zich bezig met alles dat de gebruiker ziet. Je kunt het vergelijken met de carosserie van een auto. Toch is er meer dan je met het blote oog kunt zien. Een goede front-end is niet alleen mooi om naar te kijken, maar voldoet op alle fronten aan de eisen die de techniek er aan stelt.

De website wordt opgebouwd in het door ons ontwikkelde WordPress thema: Sturdy Skeleton. Dit thema is het resultaat van jaren ontwikkeling waarin we al onze kennis met betrekking tot SEO-techniek, gebruiksvriendelijkheid en front-end techniek hebben toegepast. Hiermee geven we een flinke kickstart aan jouw project. Sturdy Skeleton biedt een uitstekende basis voor nieuw te ontwikkelen websites. Het is flexibel, duurzaam en maakt gebruik van de modernste technieken.

Sturdy Skeleton werkt met zogenaamde bloktemplates. We definiëren herbruikbare blokken. Pagina’s worden opgebouwd uit een verzameling van deze blokken. De blokken zijn per pagina aan te roepen en te ordenen. Daarmee zij onze klanten in staat om (campagne)pagina’s op te maken mét de benodigde vrijheid, binnen de kaders die de site in stijl en design stelt.

Back-end alles wat je niet ziet

Onder elke gepoetste carosserie moet een motor liggen die optimaal werkt. Onze motor is WordPress. Maar dan wel een flink verbeterde versie van WordPress.

Onze back-end programmeurs hebben de nodige anapassingen voor je in petto die de website een stuk beter maken. We passen de core van WordPress niet aan, maar voegen hier elementen aan toe die de installatie sterker maken. Onze aangepaste versie van WordPress stelt ons bijvoorbeeld in staat om te werken via Git (versiemanagement). Daarnaast wordt de installatie zo opgezet dat we de serverbelasting van ons werk minimaliseren. Een noodzakelijk als je een website ontwikkelt die hoge piekbelasting in bezoekers kent.

Verder zorgen onze back end developers ervoor dat de website aan alle denkbare systemen wordt gekoppeld. Want een website die voor je werkt, is een website die samenwerkt met systemen die alle processen in jouw bedrijf automatiseren.

CSS features 2022
Sturdy says
Sturdy Skeleton is de basis achter het succes van sites als loten.nl en jopenbier.nl. Het thema is vergaand geoptimaliseerd voor een snelle laadtijd en optimale vindbaarheid.

Wij werken voor onder andere deze klanten