Professionele WordPress websites

Wij bouwen professionele WordPress websites. Websites die de competitie aankunnen in een sterk concurrentenveld. Wij zijn sterk in technische SEO en het optimaliseren van conversie.

Websites die voor je werken

Wij bouwen websites die voor je werken. Die verkopen realiseren, nieuwe leads genereren of processen automatiseren. Om dat te kunnen doen, kruipen we in de huid van jouw bedrijf. En van de klanten van jouw bedrijf. Dat doen we al sinds 1999 en voor de mooiste klanten!

Optimale conversie

We streven altijd naar een optimale conversie. Om die te bereiken is veel nodig. Sterke teksten, de juiste beelden, overtuiging, aanmoediging… Onze jarenlange evaring met het designen van high-traffic sites als Vliegtickets.nl, KekMama.nl en HotelSpecials.nl, zorgt ervoor dat we altijd denken vanuit de behoefte van de bezoeker. Wat moeten zij allemaal zien en lezen op jouw website om te kunnen besluiten om klant bij je te worden? En als ze dat besloten hebben, hoe maken we dat ze dan zo makkelijk mogelijk?

Van bezoekers naar klanten

Het eerste wat mensen van jouw bedrijf zien is in de meeste gevallen je website. Op basis van dit contact beslissen bezoekers of ze contact opnemen of bijvoorbeeld iets bij je willen kopen. Je website is dus meer dan een aardig plaatje met een aardig tekstje. Je website moet exact de juiste afspiegeling zijn van jouw bedrijf. Van je kwaliteit, je specialisatie en je meerwaarde. Om een website te maken die zich focust op de meerwaarde van jouw bedrijf, starten we niet met een template maar met een leeg scherm. We beginnen bij het begin. Met een online strategie en een goed doordachte interface. Weten we precies hoe de site eruit gaat zien? Dan starten we de ontwikkeling. En tot slot blijven we je van dienst bij de exploitatie van je site.

We doen het samen

Door jouw en onze vakkennis te combineren komen we tot het beste resultaat. Wij geloven in een aanpak waarin iedereen doet waar hij of zij het beste in is. De vormgever geeft vorm, de programmeur programmeert. En jij? Jij hebt verstand van jouw eigen bedrijf en de markt waarin je actief bent en bent daarmee een onmisbare schakel in het ontwikkelingsproces. Alleen door samen te werken kunnen we een website maken die echt voor je werkt.

O ja, wij zijn gek op WordPress

Bijna de helft van alle websites is gebouwd in WordPress. En dat heeft een reden. WordPress is een extreem krachtige tool om professionele websites in te ontwikkelen. Wij kennen WordPress als onze broekzak en bouwen volgens de WordPress Codex. Bij alle websites die wij bouwen starten we met het implementeren van onze zelf ontwikkelde optimalisatielaag voor WordPress. Zo start elk project met een flinke voorsprong op de concurrentie. Twijfel je tussen het gebruik van WordPress of een maatwerk CMS? lees dan vooral deze post.

WordPress

Wij werken voor onder andere