Een webshop die voor je werkt

Wij bouwen webshops in Woocommerce, ’s werelds meestgebruikte ecommerce platform, gebouwd voor WordPress. Door onze WordPress specialisatie zijn wij in staat om webshops in Woocommerce te bouwen die sterk geoptimaliseerd zijn voor Google en andere vormen van online marketing.

Sterke focus op conversie

Bij het bouwen van webshops besteden we veel aandacht aan conversie. We richten een soepele flow in zodat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten en beelden en maken het kinderlijk eenvoudig om af te rekenen.

Sturdy says
Online verkoop: de ultieme conversie. We richten een soepele flow in zodat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten en beelden en maken het kinderlijk eenvoudig om af te rekenen.

Integreren in het bedrijfsproces

Als je webshop lekker draait, zorgt dat voor een flink aantal handelingen. Order picking, verzenden, administratie: allemaal werk dat kan worden geïntegreerd in je huidige bedrijfsprocessen. Hoe meer dit aansluit op wat al draait, hoe minder werk je er aan hebt en hoe groter je marge. We koppelen je webshop bijvoorbeeld aan je boekhoudpakket of een verzendservice.

Veel gestelde vragen over Woocommerce webshops

Moet mijn WordPress website vaak een update krijgen?
Kan ik voor mijn webshop WordPress gebruiken?
Kunnen jullie ook helpen met SEO?
Waarom kiezen voor WordPress?
Scoort mijn website goed in Google met WordPress?
Is WordPress veilig om te gebruiken?