Een webshop die voor je werkt

Wij bouwen webshops in Woocommerce, ’s werelds meestgebruikte ecommerce platform, gebouwd voor WordPress. Door onze WordPress specialisatie zijn wij in staat om webshops in Woocommerce te bouwen die sterk geoptimaliseerd zijn voor Google en andere vormen van online marketing.

Sterke focus op conversie

Bij het bouwen van webshops besteden we veel aandacht aan conversie. We richten een soepele flow in zodat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten en beelden en maken het kinderlijk eenvoudig om af te rekenen.

Sturdy says
Online verkoop: de ultieme conversie. We richten een soepele flow in zodat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten en beelden en maken het kinderlijk eenvoudig om af te rekenen.

Integreren in het bedrijfsproces

Als je webshop lekker draait, zorgt dat voor een flink aantal handelingen. Order picking, verzenden, administratie: allemaal werk dat kan worden geïntegreerd in je huidige bedrijfsprocessen. Hoe meer dit aansluit op wat al draait, hoe minder werk je er aan hebt en hoe groter je marge. We koppelen je webshop bijvoorbeeld aan je boekhoudpakket of een verzendservice.

Veel gestelde vragen over Woocommerce webshops

Moet mijn WordPress website vaak een update krijgen?

Moet mijn WordPress website vaak een update krijgen?

Ja. Er wordt doorlopend doorontwikkeld aan zowel WordPress, als de gebruikte plugins en thema’s. Er zijn twee soorten updates:

 1. Security updates, voor het afdichten van ontdekte lekken in de software
 2. Functionele updates, voor verbeteringen in de functionaliteit van de software.

Beide type updates worden regelmatig gepubliceerd voor zowel de WordPress core (WordPress zelf) als voor de gebrukte thema’s en plugins. WordPress core security updates worden automatisch doorgevoerd door WordPress zelf. Daar hoef je doorgaans niets voor te doen. Het venijn zit in de plugin updates. Wanneer er een kwetsbaarheid is ontdekt in een plugin, wordt vaak binnen enkele uren een update uitgegeven om het lek te dichten. Maar zolang de update niet wordt uitgevoerd (dit gaat niet automatisch), blijft het lek op jouw website bestaan.

Wij hebben een onderhoudssysteem ontwikkeld waarin continu alle bekende en gepubliceerde kwetsbaarheden worden gematcht met de websites die we onderhouden. Is er een update bekend, dan verschijnt er een rood vlaggetje achter de website waarop die van toepassing is. Elke werkdag starten wij met een check in deze tool zodat we altijd binnen 1 werkdag kunnen reageren op bekende kwetsbaarheden. We voeren de update uit en controleren de werking van de site. Dit alles is onderdeel van ons onderhoudscontract.

Je website is dus altijd up-to-date: een veilig gevoel!

Kan ik voor mijn webshop WordPress gebruiken?

Kan ik voor mijn webshop WordPress gebruiken?

Jazeker. Met WordPress kun je heel goed een webshop maken. Het is uiteraard belangrijk om een geschikte webshop plugin te gebruiken. Wij bouwen webshops in Woocommerce, ’s werelds meestgebruikte ecommerce platform, gebouwd voor WordPress. Door onze WordPress specialisatie zijn wij in staat om gebruiksvriendelijke webshops in Woocommerce te bouwen die sterk geoptimaliseerd zijn voor Google en andere vormen van online marketing.

Sterke focus op conversie

Bij het bouwen van webshops besteden we veel aandacht aan conversie. We richten een soepele flow in zodat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten en beelden en maken het kinderlijk eenvoudig om af te rekenen.

De webwinkel in het bedrijfsproces

Als je webshop lekker draait, zorgt dat voor een flink aantal handelingen. Order picking, verzenden, administratie: allemaal werk dat kan worden geïntegreerd in je huidige bedrijfsprocessen. Hoe meer dit aansluit op de systemen die al binnen je bedrijf draaien, hoe minder werk je er aan hebt en hoe groter je marge. We koppelen je webshop bijvoorbeeld aan je boekhoudpakket of een verzendservice.

Kunnen jullie ook helpen met SEO?

Kunnen jullie ook helpen met SEO?

Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om eerst toe te lichten welke SEO werkzaamheden er zijn. SEO (search engine optimization) bestaat grofweg uit 3 pijlers:

 1. Techniek
 2. Content
 3. Autoriteit

Techniek

SEO-techniek staat voor alles dat je in technisch opzicht kunt doen om je website optimaal indexeerbaar te maken voor zoekmachines. Denk hierbij aan zaken als:

 • pagespeed: hoe snel laadt de pagina
 • structured data: het structureren van teksten op de site volgens schema.org
 • breadcrumbs en sitemaps
 • integratie van google search console
 • miratie van URL’s van de oude naar de nieuwe website
 • het ontwikkelen van schone code
 • geen onnodige 404’s en redirects
 • en nog veel meer

Wij zijn erg sterk in SEO-techniek. Dat hebben we inmiddels voor een grote groep klanten mogen bewijzen, niet in de laatste plaats voor SDIM: een online marketing bureau dat zich onder andere sterk specialiseert in SEO.

Content

Zonder sterke content, geen goede vindbaarheid. Een gedegen keywordonderzoek, sterke teksten en goed beeldmateriaal zijn essentieel om optimaal gevonden te worden.

Autoriteit

Hoe meer websites op een kwalitatieve manier naar je linken, hoe sterker de autoriteit van je website. Vroeger kenden we dit als linkbuilding, tegenwoordig spreken we liever over autoriteit.

Wij geloven sterk in focus en het ‘schoenmaker, blijf bij je leest principe’ en verzorgen de pijlers content en autoriteit niet in huis maar koppelen je graag aan een van onze partners die je graag verder helpen.

Waarom kiezen voor WordPress?

Waarom kiezen voor WordPress?

Meer dan een op de drie websites is gebouwd in WordPress. En dat heeft een reden.

WordPress is een extreem krachtige tool om professionele websites in te ontwikkelen. Wij kennen WordPress als onze broekzak en bouwen volgens de WordPress Codex. Bij alle websites die wij bouwen, starten we met het implementeren van onze zelf ontwikkelde optimalisatielaag voor WordPress. Zo start elk project met een flinke voorsprong op de concurrentie.

Daarnaast heeft WordPress een enorm grote gebruikersgroep. WordPress is open source en dat betekent dat het gebaat is bij een grote gebruikersgroep. Iedereen die ermee werkt kan naleijk iets bijdragen aan de software. En hoe meer mensen dat doen, hoe groter de kans dat we een antwoord vinden op een specifieke vraag. Het gebeurt zelden dat wij iets willen ontwikkelen dat nog nooit eerder is ontwikkeld. Binnen de community kunnen we dus veel van elkaar leren. Dat maakt het ontwikkelen eenvoudiger en sneller.

Twijfel je tussen het gebruik van WordPress of een maatwerk CMS? Lees dan vooral deze post.

Scoort mijn website goed in Google met WordPress?

Scoort mijn website goed in Google met WordPress?

Google houdt duidelijk van WordPress. Wij hebben heel sterk vindbare websites gebouwd in WordPress. Maar dat komt niet alleen omdat we WordPress gebruiken. Goede vindbaarheid kent vele onderdelen.

De basisregel is wat ons betreft: “Google wants to show the best result, so be the best result” (quote: Yoast). Dat betekent dus dat alles aan je site goed moet zijn: techniek, content & autoriteit. Je kunt niet een van deze onderdelen verwaarlozen als je in een sterk concurrerend veld vindbaar wilt worden.

Is WordPress veilig om te gebruiken?

Is WordPress veilig om te gebruiken?

Ja. WordPress is veilig om te gebruiken. Maar dan moet de site wel goed gebouwd én onderhouden worden. Zoals elk softwaresysteem kent WordPress kwetsbaarheden. Daar dien je op de volgende manier mee om te gaan:

 1. Beveilig de website tijdens het bouwen. Er zijn diverse manieren en niveau’s waarop een WordPress website te beveiligen is. Wij hebben hier zeer ruime ervaring in en worden regelmatig onderworpen aan een audit. Mét positief eindresultaat.
 2. Onderhoud de software door updates tijdig door te voeren.
 3. Zorg voor gedegen gebruikersbeheer en sterke wachtwoorden. Of nog beter: tweefactor authenticatie (login met een wachtwoord + een code op bijvoorbeeld je telefoon).

Naast bovenstaande is er nog een keur aan instellingen en werkmethoden waar WordPress veiliger van wordt. Op hostingniveau is het nodige in te stellen, maar ook ion de werkwijze. Wij werken via een aangepaste mapstructuur waardoor veel standaarden in de software bij ons niet bestaan. Dat zorgt ervoor dat scripts die op WordPress kunnen inbreken bij onze site vaak niet werken.

We vertellen je graag meer over de manier waarop wij WordPress beveiligen in een kennismakingsgesprek.