UX & design

Deze fase omvat alles wat de bezoeker ziet. En dat mag er best knap uit zien. Kijk maar naar Sturdy. Die draagt niet voor niets een strik. Hij is een beer, maar wel een beer met stijl.

 

Wireframing / UX-design

Tijdens de wireframe of UX-fase wordt het interactieve ontwerp van de website opgebouwd. UX staat voor User Experience. In goed Nederlands: gebruikerservaring en verwijst naar de ervaring van een persoon bij het bezoeken van een website. UX omvat aspecten zoals de gebruiksvriendelijkheid, de efficiëntie, de effectiviteit en het plezier van het bedienen van de website.

Bij UX-design kijken wij naar hoe een product of dienst aansluit bij de behoeften en verwachtingen van de bezoeker enwerken we waar mogelijk aan verbeteringen op deze aspecten. Het doel is om een positieve gebruikerservaring te creëren, waardoor de gebruiker gemakkelijker en efficiënter met jouw product of dienst omgaat. Hoe beter de ervaring, hoe aantrekkelijker en waardevoller het wordt.

Webdesign

Tijdens het creëren van een webdesign zorgen we voor een gebruiksvriendelijke interface die volledig is uitgewerkt in jouw huisstijl. Hierbij schenken we veel aandacht aan aspecten zoals de visuele consistentie, de navigatie en de feedback die de gebruiker krijgt tijdens het interacteren met het product.

Doel is uiteraard om een gebruikersinterface te ontwerpen die de gebruiker een intuïtieve en plezierige ervaring biedt.