Cobraspen Vastgoed

Bouw een website die een compleet overzicht geeft van al onze panden. De site dient als leadgenerator voor al ons vastgoed. De nieuwe huisstijl van Cobraspen dient als basis voor het design.

Uiteraard dient de website snel te laden, gebruiksvriendelijk te zijn en geoptimaliseerd te zijn voor SEO.

Over Cobraspen Vastgoed

Het begon ooit met het hoogstpersoonlijk redden van de torenspits van de Spaarnekerk in Haarlem door ondernemer Luigi Prins. Het leidde tot de oprichting van Cobraspen. Ruim 35 jaar later is de Cobraspen Groep een succesvolle vastgoed- en conceptontwikkelaar in Haarlem en omgeving.

Bekijk hier de website van Cobraspen vastgoed

In detail hierover

De website

We ontwikkelden een maatwerk WordPress website waarin een filterbaar overzicht wordt gegeven van alle panden en bijbehorende units. op de website zijn zowel bedrijfspanden als woningen te vinden en zowel koop- als huurpanden.

Gekoppelde content

In de website zijn slimme koppelingen ingericht om content met elkaar te verbinden. Denk daarbij aan units die gekoppeld zijn aan panden en daarbij algemene kenmerken erven (locatie, adres, etc.). Alle panden en units kunnen gekenmerkt worden voor de filteropties en Cobraspen is in staat om eenvoudig contactpersonen aan de panden te koppelen.

Brochure aanvragen

Bij de verschillende panden kan een bezoeker een informatiebrochure aanvragen per e-mail.