Nieuwe website Gromax Verhuur

Een nieuwe website, gekoppeld aan bedrijfssoftware WorkBase met focus op procesautomatisering en conversieverhoging.

9 vestigingen, 1.500 artikelen

Gromax Verhuur is hét verhuurbedrijf met inmiddels 9 vestigingen in de Randstad.

Met ruim 45 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur. Gromax Verhuur verhuurt materieel voor bouw, industrie, weg- en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen.

Bekijk hier de website

Nieuw, gebruiksvriendelijk design

Het design van de oude website was aan een grondige vernieuwing toe. Niet alleen visueel was er het nodige te winnen, ook in de gebruikservaring is een grote winst geboekt. De site wordt veel mobiel gebruikt en dient op de mobiele telefoon dus snel en goed te werken. Dat betekent dat we veel aandacht hebben besteed aan de volgende zaken:

  • Grote klikposities. Het is voor bezoekers eenvoudig om op links te klikken.
  • Eenvoudig herkenbare iconen.
  • Overzichtelijk reserveringsformulier.
  • Quicklinks voor assortiment, winkelmand en contact.
  • Zoeken en filteren in het assortiment.

De nieuwe site biedt Gromax de mogelijkheid om pagina’s in te richten per klantgroep. Zo kan met de site in zoekmachines en advertising worden getarget op bijvoorbeeld hoveniers, aannemers of infra.

Rekentool bezorgkosten

Het inzichtelijk maken van bezorgkosten is niet eenvoudig voor het assortiment van Gromax Verhuur. Het afleveren van een kettingzaag heeft een veel andere impact dan het afleveren van machines voor grondverzet. Sturdy ontwikkelde een rekentool waarmee huurders eenvoudig en snel een bezorgprijs kunnen berekenen.

Het hele project in 30 seconden

Automatisering

Koppeling aan WorkBase

Gromax Verhuur verwerkt haar bedrijfsprocessen in WorkBase. In deze software zijn alle artikelen, klanten en de gehele planning opgenomen. Wij ontwikkelden in samenwerking met Coolcreations een koppeling tussen WorkBase en WordPress. De koppeling voorziet onder andere in:

  • Het ophalen van alle artikelen uit WorkBase en het importeren daarvan in WordPress.
  • Het beheren van alle artikelgegevens in WordPress.
  • Het koppelen van gerelateerde producten en PBM’s per product. Zo kan bij een aanhanger eenvoudig een spanband of net worden gehuurd.
  • Het aanmaken van klanten in WorkBase op basis van aanvragen via de website.

Door het vergaand aansluiten van de website op WorkBase, dient de site als een verlengstuk van de bedrijfsprocessen en is veel handmatig werk geautomatiseerd. Dat maakt Gromax flexibeler en geeft haar een grotere slagkracht in haar dagelijkse werk.