Nieuwe website Talent&Pro

Ontwikkel en nieuwe WordPress website, gekoppeld aan recruitmentsoftware Connexys.

Goede kandidaten voor financiële vacatures zijn schaars. Talent&Pro is continu op zoek naar die kandidaten. De website speelt een essentiële rol in werving & selectie.

Talent&Pro

Met traineeships in de financiële sector hebben startende hbo’ers en wo’ers bij Talent&Pro de kans om hun carrière een kickstart te geven. Talent&Pro detacheert en begeleidt de trainees. De opdrachtgevers krijgen hoogopgeleid talent dat op elk organisatieniveau inzetbaar is. Talent&Pro investeert veel in hun trainees, zowel op het gebied van ontwikkeling en werk, als daarbuiten. Het motto is dan ook work hard, play hard! Talent&Pro detacheert nu ruim 800 trainees.

Vijf jaar nadat we de eerste website voor Talent&Pro ontwikkelden, kregen we de opdracht om deze te vernieuwen.

Bekijk hier de website talent-pro.com

De website

De nieuwe website voor Talent&Pro is tot stand gekomen in samenwerking met designbureau Henry Handsome. Henry, Sturdy en de klant hebben in het voortraject alle kennis gecombineerd om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.

In de huidige arbeidsmarkt is het ook voor Talent&Pro een uitdaging om voldoende geschikte sollicitanten te vinden. Toch lukt dat. Vindbaarheid en flexibiliteit zijn daarin belangrijke steekwoorden. De gepubliceerde vacatures zijn goed vindbaar in Google en op de verschillende jobboards. Door het gebruik van Sturdy Skeleton kan Talent&Pro snel een eenvoudig rijke landingspagina’s opbouwen om campagnes te ondersteunen.

Koppeling met Connexys

Talent&Pro heeft alle recruitmentprocessen ingeregeld in Connexys: een Application Tracking System gebouwd op Salesforce. De website speelt de rol van voorportaal voor deze software. Recruiters plaatsen vacatures in het systeem. Via de door ons ontwikkelde API-koppeling worden deze automatisch gepubliceerd op de website.

Bij plaatsing op de website, wordt een aantal standaard content koppelingen aangerepen. Denk hierbij aan content omtrent werken bij Talent&Pro, het sollicitatieproces of verhalen van collega’s. Zo komt de vacature verrijkt online en maakt daarmee meer kans op conversie.

Uiteraard wordt de vacature ook gelijk aangeboden in de datafeed voor de diverse jobboards en wordt de structured data van de vacature opgebouwd zodat crawlers de vacature op de juiste manier kunnen oppikken.

Wanneer een nieuwe vacature online verschijnt, wordt de marketing afdeling van Talent&Pro hiervan automatisch op de hoogte gebracht. Nu zijn zij aan de beurt om de content waar mogelijk nog handmatig te verrijken of te verbeteren.

Cost per hire

Als het realiseren van sollicitaties je core business is, wil je om te beginnen weten welke promotie wat oplevert. Je wilt uiteraard weten wat de kosten per sollicitatie zijn zodat kanalen goed kunnen worden ingezet.

Maar wat je eigenlijk wilt weten, is hoeveel het heeft gekost om een hire, het daadwerkelijk aannemen van een nieuwe collega, te realiseren. Niet elke sollicitant wordt immers aangenomen. Om die kosten inzichtelijk te maken hebben we in samenwerking met het team van Talent&Pro een systeem ingericht. Google Analytics, Connexys en Power BI werken hierin samen.

Het resultaat? Kristalhelder inzicht in welke kanalen rendabel zijn en welke niet. Zo ondersteunt website techniek rendabele online marketing en landen budgetten daar, waar ze het meeste opleveren.

Talent&Pro nieuwe site

Jij, Sturdy, Katja Catshoek
Katja Catshoek
Katja Catshoek, Talent&Pro
@Sturdy, jij vroeg mij om te vertellen waarom we zo graag met jullie werken, kan ik dat per Whatsapp sturen?
Sturdy
Tuurlijk! Brand maar los.
Jij
Ja, dat wil ik ook graag weten
Katja Catshoek
Katja Catshoek, Talent&Pro
Snap ik, Sturdy Digital werkt al sinds 2015 voor Talent&Pro.
Katja Catshoek, Talent&Pro
Sturdy Digital denkt altijd in oplossingen en draagt zelf ideeën aan. Die proactieve houding waarderen we enorm. Echt meedenken vanuit intrinsieke motivatie, als een partner. Als er een keer iets misgaat, is dat niet erg. Het wordt altijd snel opgelost.
Sturdy
De samenwerking met jullie online team is echt flink uitgebreid de laatste jaren.
Katja Catshoek
Katja Catshoek, Talent&Pro
Ja he, je merkt ook echt aan iedereen dat we samen met jullie enorm groeien. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt en groeiende focus op digitalisereing is onze website essentieel in het behalen van onze doelstellingen. De lijntjes zijn altijd kort, er wordt snel gereageerd en dat maakt de samenwerking erg prettig.
Jij
Levert de site ook op waarvoor die is gebouwd?
Katja Catshoek
Katja Catshoek, Talent&Pro
Zeker! En nu doorpakken. Een website is nooit klaar, er is altijd weer iets te optimaliseren. Ook daarin worden we uitstekend geholpen door Sturdy Digital. Ik kan je echt aanbevelen om Sturdy je website te laten ontwikkelen. Wij gaan in elk geval door naar het volgende project met Sturdy!
Sturdy
Tof, bel je even voor een afspraak dan @Katja?