Nieuwe website Pro-Act IT

Ontwikkel een nieuwe WordPress website, gekoppeld aan recruitmentsoftware Carerix.

Het belangrijkste doel van de nieuwe website is om Pro-Act IT te presenteren als dé autoriteit op het gebied van flexibel IT personeel in de branches, onderwijs, overheid, zorg en corporate.

Pro-Act IT

Pro-Act IT biedt oplossingen op maat voor vraagstukken op het gebied van IT en Finance. Van tijdelijke opdrachten tot de uitvoer van grote projecten. Met hun uitgebreide netwerk van specialistische leveranciers en freelancers, beschikt zij over een grote diversiteit aan expertise.

Via Pro-Act IT werken doorlopend meer dan 700 professionals door heel Nederland.

Bekijk hier de website pro-act.nl

API-koppeling met Carerix

Pro-Act IT werkt vanuit Carerix. Een Applicant Tracking System (ATS) waarin alle vacatures en sollicitaties worden afgehandeld. De website is het voorportaal voor deze software. De recruiters van Pro-Act IT plaatsen vacatures in Carerix. Via de door ons ontwikkelde koppeling worden deze automatisch gepubliceerd op de website.

Een snelle opvolging van sollicitaties is cruciaal in de werkwijze van Pro-Act IT. Wanneer een kandidaat solliciteert, wordt zijn sollicitatie via de API direct ingeschoten in Carerix en aan de juiste vacature gekoppeld. Een recruiter kan daar gelijk mee aan de slag zonder in de website in te loggen en in Carerix kunnen gelijk alle (geautomatiseerde) recruitmentprocessen starten.

Uiteraard worden alle vacatures aangeboden in de datafeed voor de diverse jobboards en wordt de structured data van de vacature opgebouwd. Crawlers zoals die van Indeed en Google Jobs kunnen de vacature daarmee op de juiste manier oppikken.