123Sierbestrating

123Sierbestrating vroeg ons de bestaande webshop door te ontwikkelen om klanten nog beter te kunnen adviseren in hun keuze voor tuinbestrating en inrichting.

Over 123Sierbestrating

In 2014 startte Sander Zwanenburg 123Sierbestrating.nl. Hij kon door drop shipping de klant direct bedienen vanuit de leverancier. 123Sierbestrating kan scherpe tarieven aanbieden, omdat de processen intern en met de leveranciers sterk zijn geautomatiseerd. Hierdoor is 123Sierbestrating door de jaren heen gegroeid tot een van de marktleiders binnen de online verkoop van tuintegels, bestrating en andere tuinelementen.

Bekijk hier de website van 123Sierbestrating

In detail over

De webshop

Het is voor een bedrijf als 123sierbestrating van groot belang dat alle processen, zowel intern als extern (leveranciers) zo goed mogelijk worden geautomatiseerd. Zo kan de groei kon worden doorgezet met een minimale investering in extra personeel. Wij zijn daarom aan de slag gegaan om processen in kaart te brengen, én te automatiseren. Daarnaast heeft het bedrijf flinke groeiplannen en speeltde website hier een cruciale rol in.

Wij hebben de webshop in stappen ontwikkeld en zijn gestart met een relatief kleine versie. Door deze werkwijze heeft 123Sierbestrating de interne verwerking van bestellingen goed kunnen verwerken. Hierdoor konden ze blijven groeien met behoud van de huidige team omvang.

De webshop is in de afgelopen jaren doorontwikkeld. We hebben deze bijvoorbeeld gekoppeld aan externe systemen van leveranciers, zodat prijzen en voorraden altijd up-to-date blijven. Wij zijn er van overtuigd dat alles altijd beter kan. Daarom zijn we na de livegang van de eerste versie samen met de klant blijvend op zoek naar optimalisaties in de webshop. Dat kan een technische verbetering zijn, maar ook een verbetering in content of design.