Uiltje Brewing Co.

Bouw een maatwerk webshop in WordPress die de huidige webshop in Lightspeed vervangt. Lightspeed biedt te weinig opties voor brandig en uiltje brewing Co. loopt tegen de randen van de software aan.

Over Uiltje Brewing Co.

Uiltje Brewing Co. is min of meer paranoïde als het om hun missie gaat: f*cking goed bier brouwen. Het brouwen van de beste Nederlandse bieren is waar ze naar streven. Elke dag produceren zij het kwaliteitsbier dat jouw dag compleet maakt!

Bekijk hier de website van uiltjebrewing.com

De website

Wij ontwikkelden een maatwerk WordPress website mét Woocommerce webshop. En dat volledig in de kenmerkende Uiltje huisstijl.

De Uiltje Werelden

Het merkverhaal van Uiltje Brewing Co. komt volledig tot zijn recht in de Uiltje Werelden die we ontwikkelden. Onder de knop “Open Our World” vind je 3 werelden waarin je alles leert over het merk, de historie en de kernwaarden. En dit keer niet in saaie droge tekst, maar Uiltje style in interactieve graphics! Check de werelden hier!

De Uiltje werelden, Howlywood

De webshop

Uiltje brewing nieuwe website

Jij, Sturdy, Daaf van den Boogaard
Jij
Kan je mij vertellen wat Uilje Brewing vond van de samenwerking?
Sturdy
Tuurlijk, maar dat kan je denk ik beter aan Daaf vragen. @Daaf, wil jij hier iets over zeggen?
Daaf, Uiltje Brewing Co.
Zeker!
Daaf, Uiltje Brewing Co.
Het samenwerken met Sturdy Digital ging vanaf moment één op een hele fijne manier. We werden aan de hand genomen door het proces en konden ten alle tijden onze wensen en behoefte van invloed laten zijn op het proces.
Jij
Was het een standaard Woocommerce shop? Of is er veel maatwerk aan te pas gekomen?
Daaf, Uiltje Brewing Co.
Nou, specifieke behoeftes, die hadden we nogal. Bij Uiltje verzinnen we een hoop gekke dingen, dus die hebben we dan ook bij Sturdy Digital neergelegd. Als we tijdens de meetings vroegen of iets heel specifieks gemaakt kon worden, was het antwoord standaard: “We kunnen het zeker, we moeten alleen even kijken hoe we het gaan doen”. Dat vat eigenlijk de uitstekende service goed samen; alles is mogelijk!
Daaf, Uiltje Brewing Co.
Verder was het contact altijd heel fijn. Informeel en een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Heel fijn om mee te werken.
Sturdy
We hebben met veel plezier het project gewerkt Daaf, doen we nog steeds trouwens :). En nog bedankt voor de vloeibare inspratie die je ons regelmatig toestuurde, Proost!

Webshop deal & voorraad management

In de webshop is wekelijks een webshopdeal te koop. Die bestaat uit een verzameling van bieren. De productiecapaciteit van Uiltje is beperkt, dus kan het hard gaan. Dat levert een uitdaging op in het voorraad management. De voorraad van de webshopdeal is door ons gekoppeld aan de voorraad van de verschillende bieren waaruit de deal bestaat. Wanneer een van de bieren in de webshop deal uitverkocht raakt, kan de deal niet meer worden geleverd. De beheerder van de webshop krijgt dan een mailtje en kan de webshop deal aanpassen (het out-of-stock bier vervangen).

Uitverkochte bieren

Uiltje Brewing Co. heeft veel fans en een beperkte productiecapaciteit. En heel veel soorten bier. Het gebeurt met enige regelmaat dat een bier tijdelijk is uitverkocht. De bezoeker kan dan een e-mailadres invullen en krijgt een alert wanneer het bier weer op voorraad is. Gratis on-the-spot marketing!

Webshopdeal Uiltje Brewing