Sturdy Digital 8 juli 2022

Jeroen de Beurs partner bij New Fountain

Jeroen de Beurs is per 7 juli 2022 partner bij New Fountain. Na een dienstverband van 13 jaar gaat Jeroen verder als aandeelhouder van het bedrijf.

Jeroen: “In mijn hart ben ik altijd ondernemer geweest. Ik heb ook altijd een ondernemende rol gehad binnen New Fountain (tegenwoordig Sturdy Digital). Na 13 jaar ken ik het bedrijf als geen ander. Ik heb het bedrijf vanuit verschillende functies meegemaakt in alle denkbare fasen. Nu is het tijd voor een volgende stap en wil ik samen met Frans gaan bouwen aan de verdere toekomst van New Fountain.”.

Jeroen gaat zich binnen New Fountain als COO vooral richten op de dagelijkse operatie. Waar Frans (CEO) verantwoordelijk is voor de onderneming en de externe relaties, zorgt Jeroen ervoor dat binnen het bureau alles op rolletjes draait. Zijn ervaring als programmeur, affiliate marketeer én projectmanager bij New Fountain komt daarbij uitstekend van pas. “Jeroen spreekt de taal van alle disciplines in ons vak. Hij kan de vraag van een klant vertalen naar zowel de designer als de programmeur en zorgt dat het opgeleverde product volledig aansluit op de behoefte van onze klant. Ik zie er enorm naar uit om New Fountain samen met Jeroen uit te bouwen naar een nog betere versie van wat het al is.” aldus Frans Eldering.

New Fountain bouwt sinds 1999 websites die voor je werken. Het team bestaat uit 9 vakidioten die samen willen excelleren in het bouwen van maatwerk WordPress websites. New Fountain ontwikkelt websites voor klanten als Jopenbier, TMI, Talent&Pro, Kek Mama, TotalEnergies en IVN Nederland. Stuk voor stuk bedrijven met stevige online ambities die in New Fountain een partner vinden die een snelle, vindbare en duurzame website voor ze ontwikkelt.

Wil je verder kennismaken met Jeroen? Neem dan vooral even contact met hem op!

Volgende story