Sturdy Digital 15 februari 2023

New Fountain met Brick Zero samen verder als Sturdy Digital

Management Sturdy Digital

Na exact 20 jaar houdt het merk New Fountain op te bestaan. Wijzelf niet natuurlijk, we zijn net lekker op gang :). Wij gaan verder onder de naam Sturdy Digital. En dat doen we niet alleen, maar met onze nieuwe partner Pim Effting en de nieuwe collega’s van Brick Zero.

Overname Brick Zero

Eind 2022 nam New Fountain Brick Zero over, een WordPress maatwerk bureau dat sinds 2013 in Castricum aan de digitale weg timmert. Het team van Brick Zero is onderdeel geworden van Sturdy Digital Samen vormen we een nieuw team, met meer kennis en vaardigheden en zijn we klaar voor een nieuwe toekomst.

Heldere visie & fris verhaal

Een nieuwe setting dus. Nieuwe energie, nieuwe plannen, maar nu met de ervaring van 20 jaar webdevelopment in onze zak. De recente wijzigingen geven ruimte voor een heldere visie en een fris verhaal. En we willen verder vooruit. We hebben ambitie om het team uit te breiden en zo nog meer waarde te creëren voor onze klanten.

Nieuw kantoor

Onze oude kantoren waren daarvoor te klein. Sinds begin februari werken wij vanuit ons nieuwe kantoor in SugarCity te Halfweg. Een prachtige plek waar je van harte welkom bent om samen na te denken over jouw digitale ambities.

We grijpen dit moment aan om alle processen en systemen onder de loep te nemen. Na 20 jaar ervaring weten we heel goed wat wel en niet werkt, maar dat is nog niet altijd toegepast in onze dagelijkse routine. Dit is een uitgelezen moment om onze processen te herzien en te optimaliseren naar de best mogelijke opzet.

Management

Het management van Sturdy Digital is in handen van Frans Eldering (CCO), Pim Effting (CEO) en Jeroen de Beurs (CTO). Een ijzersterke combinatie die Sturdy Digital met heldere visie de toekomst in zal leiden.

Compacte teams

Binnen Sturdy Digital werken we in compacte multidisciplinaire teams die direct met klanten werken. Dat geeft onze klanten het voordeel van een direct benaderbaar en betrokken team. Korte lijntjes en professionals die de klantvraag écht begrijpen, gecombineerd met de stabiliteit en infrastructuur van een groter bedrijf.

Dus: nieuwe collega’s, nieuwe naam, nieuwe locatie en nieuwe systemen. Maar ook nog altijd dezelfde mensen en dezelfde overtuiging dat elke website altijd beter kan. Wij zien uit naar de toekomst en hopen die met je te (blijven) delen!

Volgende story